کتاب: نظام‌های کنترل مدیریت

ترجمه: سید عبدالله صالحی‌نژاد حمید مرتضی‌نیا یاسر قاسمی‌نژاد

صفحه‌آرا: ناهید آقامیرزایی

ناظرین فنی چاپ: سید محمدباقر موسوی مسعود یاوری

نوبت‌ چاپ‌: اول (فروردین 1397)

شمارگان‌: 200 نسخه‌

قیمت: 330/000 ریال

مرکز پخش‌:تهران، میدان‌ فردوسی‌، فروشگاه‌ و نمایشگاه‌ شمارة‌ (1) مؤسّسة‌ چاپ‌ و انتشارات،

دانشگاه جامع‌امام‌ حسین‌(ع‌)،تلفن‌: 88839297 ـ

دورنگار: 88839298 ـ همراه: 09124870017

معرفی کتاب:

"اعتماد" خوب است اما کنترل بهتر است. از طرفی نیز تکرار کنترل و دستیابی به نتایج مطلوب، باعث شکل‌گیری و افزایش اعتماد می‌گردد. ضرورت پیچیدگی در هر کاری، افزایش دقت و بالا بردن دانش و مهارت است. از جمله دغدغه‌های مدیران امروز در بستر پر‌چالش و پیچیده کسب‌و‌کار، دستیابی به راهکارها و نظام‌هایی است که بتواند اطمینان لازم را به آنها اعطا کند؛ اطمینان از انجام کارهای درست و درست انجام‌دادن آن کارها؛ یا به تعبیر دیگر، صحت اثربخشی و کارایی؛ و در مجموع، اطمینان از بهره‌وری سازمانی. این کنترل بایستی در ابعاد مختلف سازمان بروز و ظهور داشته باشد. این ابعاد شامل اهداف، ساختار، ورودی‌ها و منابع مختلف مانند منابع انسانی، مالی و دارایی‌های مادی و معنوی، انواع فرایندها و خروجی‌های سازمان و... می‌باشد. با توجه به این موضوعات، داشتن شناخت، رویکرد، اهداف و ابزار مناسب و متناسب با جنبه‌های مختلف سازمان ضروری است.

کتاب حاضر به درخواست یکی از مراکز مدیریتی به‌منظور افزایش دانش حرفه‌ای مدیران در زمینه کنترل مدیریتی ترجمه شده است. کتاب در هفت بخش و بیست‌و‌دو فصل نگاشته شده که مشتمل بر معرفی نظام‌های کنترل مدیریت، محیط و کنترل مدیریت، ابزارها و فرایندهای کنترل مدیریت، مدیریت راهبردی هزینه، حسابرسی به‌عنوان ابزاری برای نظام‌های کنترل مدیریت، کنترل مدیریت در شرکت‌ها و مسائل اخلاقی در کنترل مدیریت است.

از جمله ویژگی‌های این کتاب، اختصار و جامعیت عناوین مربوط به موضوع کنترل مدیریتی در سازمان است. همچنین وجود مثال‌ها و تمارین متعدد و حل آنها، به آموزش و درک بهتر خوانندگان کمک می‌کند.

فصول این کتاب به ترتیب زیر می باشد:

فصل اول: معرفی نظام‌های کنترل مدیریت

فصل بیستم: کنترل مدیریت در سازمان‌های غیرانتفاعی

فصل بیستم‌ویکم: اخلاق و کنترل مدیریت

فصل بیستم‌ودوم: نظارت شرکت و کنترل مدیریت

در پایان از همکاری آقای امین رمضانپور نامقی که در فرایند ترجمه این کتاب نهایت همکاری را با مترجمان داشته‌اند تشکر می‌نمائیم.

دانلود صفحات اولیه کتاب

1398/12/03 - ٠٨:٤٨ / شماره خبر: ١٠٦٦ / تعداد نمایش خبر: 139