پنج شنبه ١٩ تير ١٣٩٩

خبر: حمایت دانشکده از کنفرانس بین المللی نوآوری در مدیریت کسب و کار و اقتصاد

موضوعات مرتبط: محصولات دانشی توسعه و تفکر راهبردی

حمایت علمی دانشکده از کنفرانس بین المللی نوآوری در مدیریت کسب و کار و اقتصاد

دانشکده و پژوهشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه جامع امام حسین(ع) به جمع حامیان علمی دومین کنفرانس بین المللی نوآوری در مدیریت کسب و کار و اقتصاد پیوست. لازم به ذکر است با توجه به راه اندازی و توسعه آزمایشگاه مدیریت در دانشکده مدیریت و اقتصاد، "پنل تخصصی آزمایشگاه مدیریت" نیز در این کنفرانس برگزار می گردد. (لینک معرفی پنل تخصصی آزمایشگاه مدیریت)

لازم به ذکر است دومین کنفرانس بین المللی نوآوری در مدیریت کسب و کار و اقتصاد توسط  انجمن تعالی کسب و کار ایران در تاریخ 19 شهریورماه 1399در تهران و با هدف ايجاد زمينه مناسب براي تعامل، تبادل نظر و انتقال تجربيات و ارائه دستاوردهای  محققان و پژوهشگران این حوزه، گسترش و توسعه فضای تعامل بین سطوح مختلف راهبردی و عملیاتی، فراهم کردن زمینه انجام تحقیقات و پژوهش های علمی و کاربردی در این حوزه، ارائه موضوعات جدید و استاندارد نوین ، معرفی و بازتاب نتایج تحقیقات، پژوهش­ها، تجربه­ ها و نوآوری­ های علمی دانشگاه­ ها و نیل به توسعه پایدار با همکاری اساتيد دانشگاه های معتبر سراسر کشور و فعالان، دانشجویان، پژوهشگران، اندیشمندان کلیه مراکز پژوهشی و دیگر سازمان های مدیریتی برگزار خواهد شد .از این رو برگزاری اين کنفرانس امكان تبادل نظر و ايجاد ارتباط علمي با دانشگاه ها ومراكزتخصصي کشور و جهان درزمينه  نوآوری در مدیریت کسب و کار و اقتصاد وسايرموضوعات مرتبط با محورهاي کنفرانس را فراهم می سازد. بر اين اساس، دبیرخانه دومین کنفرانس بین المللی نوآوری در مدیریت کسب و کار و اقتصاد با افتخار از تمامي متخصصان، كارشناسان، دانشجویان، پژوهشگران و دانشمندان مراكز علمي و تحقيقاتي  دعوت مي نماید با شرکت در برنامه های متنوع اين کنفرانس در اين رويداد مهم بين المللی مشارکت نموده وبا ارائه آخرين دستاوردهاي علمي و اجرايي خود، زمينه دستيابي به اهداف فوق را فراهم سازند.
این کنفرانس توسط  وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با کد 8213750  و پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) با کد10244-98191 ثبت و نمایه گردیده است از اینرو تمامی مقالات ارائه شده در این کنفرانس ها دارای امتیاز علمی می باشد.

معرفی پنل تخصصی آزمایشگاه مدیریت

در همین راستا با افتخار از تمامي متخصصان، كارشناسان، دانشجویان، پژوهشگران و دانشمندان مراكز علمي و تحقيقاتي  دعوت مي نماید با شرکت در برنامه های متنوع اين کنفرانس در اين رويداد مهم بين المللی مشارکت نموده وبا ارائه آخرين دستاوردهاي علمي و اجرايي خود، زمينه دستيابي به اهداف فوق را فراهم سازند.

علاقه مندان جهت شرکت در پنل تخصصی آزمایشگاه مدیریت میتوانند به سایت کنفرانس مراجعه نمایند.

1399/03/26 - ١١:١٦ / شماره خبر: ١١٥٧ / تعداد نمایش خبر: 118
1399/03/26 - ١١:١٦ / Code: ١١٥٧ / Number: 118