جمعه ٢٠ تير ١٣٩٩

خبر: چهارمین سمینار ملّی نقشه جامع مدیریت اسلامی

"چهارمین سمینار ملّی نقشه جامع مدیریت اسلامی (نَجما4)" با حضور اعضای هیئت علمی، خبرگان و اساتید مدیریت اسلامی حوزه علمیه و دانشگاه های سراسر كشور در تاریخ چهارشنبه دوم بهمن ماه 1398 در شهر تهران برگزار می گردد.
ریاست این سمینار بر عهده استاد دکتر علی رضاییان (چهره ماندگار مدیریت ایران) بوده و با همکاری مشترک دانشگاه جامع امام حسین(علیه السلام)، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی، دانشگاه قم و کارگروه بنیادین رشته مدیریت شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار می گردد.
مهمترین اهداف برگزاری این سمینار شامل تبیین موازین مدیریت اسلامی در مبانی محتوایی و روش شناسی و همچنین شبکه سازی نخبگان و مراکز علمی کشور جهت تحقق نقشه جامع مدیریت اسلامی می باشد.
بدینوسیله از کلیه اساتید و پژوهشگران علاقه مند در زمینه مدیریت اسلامی دعوت می شود تا جهت ارائه درخواست شرکت در این سمینار، حداکثر تا پایان دیماه 1398 به سایت اینترنتی www.mgt.ihu.ac.ir مراجعه و فرم ثبت نام سمینار را تکمیل و ارسال فرمایید.

1398/10/19 - ١٢:٣٢ / شماره خبر: ٨٨٩ / تعداد نمایش خبر: 420
1398/10/19 - ١٢:٣٢ / Code: ٨٨٩ / Number: 420