پنج شنبه ١٩ تير ١٣٩٩

نشست علمی: سلسله نشست های تخصصی آزمایشگاه مدیریت

موضوعات مرتبط: محصولات دانشی توسعه و تفکر راهبردی

سلسله نشست های تخصصی آزمایشگاه مدیریت به همراه بازدید از آزمایشگاه مدیریت شهید چمران/ دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه جامع امام حسین علیه السلام طی روزهای دوشنبه 7 و 14 و 28 بهمن و 5 اسفند 1398 ساعت 14 الی16 با حضور کارشناسان و اساتید برجسته دانشگاه برگزار می شود. همچنین یادآور می شود به حاضران در این نشست گواهی حضور اهداء خواهد شد. جهت کسب هماهنگی اطلاعات  بیشتر، از نحوه برگزاری و همچنین مکان برگزاری  این نشست می توانید با شماره 09128083563 اقای سعادت تماس حاصل فرمایید.

جهت آشنایی بیشتر با آزمایشگاه مدیریت دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه جامع امام حسین (علیه الاسلام) بر روی لینک زیر کلیک کنید

1398/11/28 - ٢٢:٢٥ / شماره خبر: ٩٩٤ / تعداد نمایش خبر: 191
1398/11/28 - ٢٢:٢٥ / Code: ٩٩٤ / Number: 191