يکشنبه ٢٨ دی ١٣٩٩

فراخوان نخستین دوره مجازی سلیمانی های گام دوم (ویژه نوجوانان)

موضوعات مرتبط: محصولات دانشی مدیریت اسلامی و جهادی

به حاج قاسم سلیمانی به چشم یه فرد نگاه نکنیم. به آنها به چشم یک مکتب نگاه کنیم. سردار شهید عزیز ما را به چشم یک مکتب، یک راه، یک مدرسه درس آموز، با این چشم نگاه کنیم.
(رهبر معظم انقلاب امام خامنه ای مدظله العالی)

به اطلاع می رساند در راستای برگزاری "دومین همایش بین المللی گام دوم انقلاب اسلامی: مکتب شهید سلیمانی؛ الگوی تربیت مدیران جهادی تمدن ساز" ، نخستین دوره مجازی سلیمانی های گام دوم (ویژه نوجوانان و دانش آموزان) با موضوع "تربیت رهبران نوجوان تشکیلاتی" توسط مدرسه تربیت تشکیلاتی نوجوان مضمار و با همکاری دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه جامع امام حسین علیه السلام برگزار می شود.

این دوره با تکیه بر بیانیه گام دوم و مکتب و راه شهید سلیمانی به توانمندسازی و تربیت رهبران نوجوان تشکیلاتی می پردازد .
کلیه  فعالین تربیتی و فرهنگی و تشکل های حوزه دانش آموزان و نوجوانان جهت شرکت در دوره می توانند به آیدی @mezmar_nojavan_1 در پیام رسان های ایتا و بله و تلگرام مراجعه نمائید.
سرفصل های آموزشی دوره عبارتند از:
* اهمیت کار تشکیلاتی
* جذب موثروسازماندهی در تشکیلات
* آسیب شناسی و برنامه ریزی
* مکتب سلیمانی و سلیمانی های گام دوم

- مهلت ثبت نام: ۴ مرداد الی 10 مرداد
- شروع دوره: 15 مرداد 1399
- رده سنی ثبت نام کنندگان در دوره: 15 تا 18 سال

فراخوان نخستین دوره مجازی سلیمانی های گام دوم (ویژه نوجوانان)

1399/05/05 - ١٧:١٢ / شماره خبر: ١٢٠٢ / تعداد نمایش خبر: 191
1399/05/05 - ١٧:١٢ / Code: ١٢٠٢ / Number: 191