يکشنبه ٢٨ دی ١٣٩٩

نشست علمی: جنبه های انسانی مکتب شهید حاج قاسم سلیمانی

موضوعات مرتبط: محصولات دانشی مدیریت اسلامی و جهادی

به اطلاع می رساند در راستای برگزاری "دومین همایش بین المللی گام دوم انقلاب اسلامی: مکتب شهید سلیمانی؛ الگوی تربیت مدیران جهادی تمدن ساز" ، نهمین نشست علمی پیش از همایش با موضوع "جنبه های انسانی مکتب شهید حاج قاسم سلیمانی" به  شرح زیر برگزار می گردد:

• سخنران: دکتر سعدالله زارعی (استاد علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی و کارشناس مسائل بین الملل)
  • زمان: سه شنبه 28 مردادماه 1399 ساعت 14
  • مکان: دانشگاه جامع امام حسین علیه السلام، دانشکده مدیریت و اقتصاد، سالن شهید اسداللهی

جهت هماهنگی حضور در این نشست علمی مشخصات خود را به شماره  09308572919 پیامک فرمایید.

لازم به ذکر است متن کامل پیاده سازی شده نشست های علمی پیش از همایش را میتوانید به طور کامل از طریق
"بانک اطلاعاتی شهید سلیمانی" دانلود و مطالعه نمایید.

نشست علمی: جنبه های انسانی مکتب شهید حاج قاسم سلیمانی

1399/05/26 - ١٧:٥٢ / شماره خبر: ١٢٨٢ / تعداد نمایش خبر: 234