خبر: تمدید مهلت ارسال مقالات در همایش بین المللی مکتب شهید سلیمانی

موضوعات مرتبط: محصولات دانشی مدیریت اسلامی و جهادی

موضوعات مرتبط: بانک اطلاعاتی شهید حاج قاسم سلیمانی

دبیرخانه "دومین همایش بین المللی گام دوم انقلاب اسلامی با موضوع مکتب شهید سلیمانی؛ الگوی تربیت مدیران جهادی تمدن ساز" مهلت ارسال اصل مقالات را تا 15 آذر 1399 تمدید کرد.
لذا اساتید، پژوهشگران و دانشجویان فرهیخته میتوانند از طریق لینک ارسال مقالات در این سایت، چکیده مقالات ارزشمند خود را برای این همایش ارسال نمایند تا درصورت تایید به مرحله ارزیابی متن کامل مقالات راه یابند.
همچنین به اطلاع می رساند نتیجه ارزیابی کمیته علمی همایش در خصوص کلیه چکیده مقالات ارسالی مولفان ارجمند، از طریق پست الکترونیک نویسنده مسئول به ایشان اطلاع رسانی می شود. در صورت عدم دریافت پاسخ می توانید با پست الکترونیک همایش به آدرس ckm@ihu.ac.ir مکاتبه نمایید.

لازم به ذکر است این همایش همزمان با نخستین سالگرد شهادت شهید سلیمانی عزیز و با حضور مهمانان ویژه داخلی و خارجی از جبهه مقاومت به صورت حضوری و مجازی برگزار خواهد شد.

1399/07/01 - ١٣:١٢ / شماره خبر: ١٣٦٩ / تعداد نمایش خبر: 204
1399/07/01 - ١٣:١٢ / Code: ١٣٦٩ / Number: 204