جمعه ٢٠ تير ١٣٩٩

خبر: پذیریش دانشجو در مقطع دکتری و کارشناسی ارشد

قابل توجه دانشجویان و دانش آموختگان مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد سراسر کشور:

دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه جامع امام حسین علیه السلام برای سال تحصيلی 1400-1399 در دوره‌هاي کارشناسي ارشد و دکتری تخصصی(PhD) از طریق کنکور سراسری در رشته های ذیل دانشجو می پذیرد.

پذیریش دانشجو در مقطع دکتری و کارشناسی ارشد

رشته های دکتری تخصصی PhD (پذیرش از طریق کنکور سراسری):

رشته های کارشناسی ارشد (پذیرش از طریق کنکور سراسری):

1399/02/28 - ١٨:٠٢ / شماره خبر: ١١٥٥ / تعداد نمایش خبر: 232
1399/02/28 - ١٨:٠٢ / Code: ١١٥٥ / Number: 232
کاربر مهمان
1399/03/27 1:10
0
2
سلام در اخر دانشجو ایا جذب سپاه میشه؟

پاسخ: باسلام و احترام. امکان جذب برای دانشجویان برتر و از طریق فرایند استخدامی نیروهای مسلح فراهم است.

کاربر مهمان
1399/02/30 5:16
0
سلام طاعات و عبادات موردقبول حق. ببخشید در اطلاعات ثبتت نام آیا باید گزینه خاص یا وارد کردن اطلاعات خاصی صورت بگیرد؟یا اینکه منظورتون اصلاح مجموعه یا گروه کنکور است از ثبت نام و ویرایش؟ ممنون میشم که توضیح بدید

پاسخ: باسلام و احترام؛ در زمان انتخاب رشته می توانید رشته های این دانشکده را در سایت سازمان سنجش انتخاب نمایید. در دفترچه انتخاب رشته کلیه رشته های ذکر شده در این فراخوان با نام دانشگاه جامع امام حسین(ع) موجود است.