يکشنبه ٢٨ دی ١٣٩٩

پخش زنده نشست علمی: ابعاد و مولفه های قدرت نرم در مکتب شهید سلیمانی

موضوعات مرتبط: محصولات دانشی مدیریت اسلامی و جهادی

به اطلاع می رساند در راستای برگزاری "دومین همایش بین المللی گام دوم انقلاب اسلامی: مکتب شهید سلیمانی؛ الگوی تربیت مدیران جهادی تمدن ساز" ، ششمین نشست علمی پیش از همایش با موضوع "ابعاد و مولفه های قدرت نرم در مکتب شهید سلیمانی" به صورت حضوری و مجازی به شرح زیر برگزار می گردد:

• سخنران: دکتر اکبری
  • زمان: سه شنبه 14 مردادماه 1399 ساعت 11:15
  • مکان: دانشگاه جامع امام حسین علیه السلام، دانشکده مدیریت و اقتصاد، سالن شهید اسداللهی

جهت هماهنگی حضور در این نشست علمی مشخصات خود را به شماره  09308572919 پیامک فرمایید.

لازم به ذکر است متن کامل پیاده سازی شده نشست های علمی پیش از همایش را میتوانید به طور کامل از طریق
"بانک اطلاعاتی شهید سلیمانی" دانلود و مطالعه نمایید.

همچنین جهت حضور مجازی (از طریق کامپیوتر و گوشی هوشمند) در وبینار این نشست، در ساعت اعلام شده از طریق لینک زیر وارد شوید:

vc.ihu.ac.ir/webinar24

(لازم به ذکر است جهت ورود به وبینار بایستی نرم افزار Adobe Connect را از پیوست این خبر نصب نموده و هنگام ورود به وبینار گزینه Open in Application را انتخاب نمایند)

نصب نرم افزارهای زیر برای استفاده از سامانه مجازی و وبینار همایش ضروری است:

دانلود پلاگین Adobe connect  برای کامپیوتر   (نسخه جدید)

دانلود پلاگین Adobe connect برای گوشی های هوشمند با سیستم عامل اندروید

دانلود پلاگین Adobe Flash Player برای مرورگر فایرفاکس