يکشنبه ٢٨ دی ١٣٩٩

پخش زنده نشست علمی: نظم نوین انقلابی تمدن ساز در مکتب شهید سلیمانی

موضوعات مرتبط: محصولات دانشی مدیریت اسلامی و جهادی

به اطلاع می رساند در راستای برگزاری "دومین همایش بین المللی گام دوم انقلاب اسلامی: مکتب شهید سلیمانی؛ الگوی تربیت مدیران جهادی تمدن ساز" ، هفتمین نشست علمی پیش از همایش با موضوع "تبیین نظم نوین انقلابی تمدن ساز در مکتب شهید سلیمانی (جلسه دوم)" به صورت حضوری و مجازی به شرح زیر برگزار می گردد:

• سخنران: جناب آقای دکتر ابراهیم متقی (استاد دانشگاه تهران)
  • زمان: سه شنبه 21 مردادماه 1399 ساعت 8:30
  • مکان: دانشگاه جامع امام حسین علیه السلام، دانشکده مدیریت و اقتصاد، سالن شهید اسداللهی

جهت هماهنگی حضور در این نشست علمی مشخصات خود را به شماره  09308572919 پیامک فرمایید.

همچنین جهت حضور مجازی (از طریق کامپیوتر و گوشی هوشمند) در وبینار این نشست، در ساعت اعلام شده از طریق لینک زیر وارد شوید:

vc.ihu.ac.ir/webinar24

(لازم به ذکر است جهت ورود به وبینار بایستی نرم افزار Adobe Connect را از پیوست این خبر نصب نموده و هنگام ورود به وبینار گزینه Open in Application را انتخاب نمایند)

نصب نرم افزارهای زیر برای استفاده از سامانه مجازی و وبینار همایش ضروری است:

دانلود پلاگین Adobe connect  برای کامپیوتر   (نسخه جدید)

دانلود پلاگین Adobe connect برای گوشی های هوشمند با سیستم عامل اندروید

دانلود پلاگین Adobe Flash Player برای مرورگر فایرفاکس