چهارشنبه ١٩ ارديبهشت ١٤٠٣_ العربية|English

تاریخچه و معرفی

 

از سال 1369 بخش مدیریت دانشکده علوم انسانی دانشگاه امام حسین (ع) شامل گروه های مدیریت صنعتی، مدیریت دولتی و حسابداری با همت آقایان دکتر عابدی جعفری، دکتر سنجقی و دکتر نیکوکار تاسیس شده است. از سال 1386 دانشکده مدیریت و منابع انسانی به ریاست آقای دکتر ابوالفضل محمدی به صورت مستقل تشکیل شده است. دانشگاه امام حسین (ع) در سال 1387 با تصویب امام خامنه ای، به دو دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین(ع) و دانشگاه جامع امام حسین(ع) تفکیک شد. این دانشکده از سال 1390 در قالب دانشکده و پژوهشکده مدیریت و برنامه ریزی توسعه یافته است. از سال 1391 با ابلاغ سند جامع دانشگاه توسط امام خامنه ای، گروه های آموزشی دانشکده ذیل مراکز علم وفناوری قرار گرفتند.

بر اساس ابلاغ ساختار جدید دانشکده در سال 1397، دانشکده و پژوهشکده مدیریت و اقتصاد دارای 10 مرکز علم و فناوری و یک اندیشکده مستقل به شرح زیر بوده و علاوه بر فعالیت های پژوهشی، گروه های آموزشی نیز ذیل این مراکز فعالیت می کنند.

1- مرکز علم و فناوری تحول و تعالی سازمانی (گروه آموزشی مدیریت سیستم ها)
2- مرکز علم و فناوری مدیریت جهادی (گروه آموزشی مدیریت و رهبری جهادی و اسلامی)
3- مرکز علم و فناوری مدیریت سرمایه انسانی(گروه آموزشی مدیریت سرمایه انسانی)
4- مرکز علم و فناوری توسعه تفکر راهبردی(آزمایشگاه مدیریت)
5- مرکز علم و فناوری اشراف و مدیریت عملکرد سازمانی(گروه آموزشی مدیریت عملکرد)
6- مرکز علم و فناوری اقتصاد مقاومتی(گروه آموزشی اقتصاد مقاومتی)
7- مرکز علم و فناوری مدیریت برنامه و بودجه و مالی(گروه آموزشی مدیریت مالی)
8- مرکز علم و فناوری مدیریت بازرسی و تعالی مدیران (گروه آموزشی مدیریت بازرسی)
9- مرکز علم و فناوری مدیریت دانش و پژوهش(گروه آموزشی مدیریت دانش)

10- مرکز علم و فناوری رصد و آینده پژوهی (گروه آموزشی آینده پژوهی)
11- اندیشکده پایا

درحال حاضر مرکز آینده پژوهی و مرکز مدیریت دانش و پژوهش به صورت مستقل ادامه فعالیت می دهند.

همچنین براساس آخرین ارزیابی علمی که پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) در سال تحصیلی 1397-1398 در خصوص رتبه‌بندی دانشگاه‌ها و مؤسسات پژوهشی ایران انجام داده است، دانشگاه جامع امام حسین(ع) جزء 10 دانشگاه برتر کشور معرفی شده است. برهمین اساس در معیار تسهیلات علمی اولین و برترین دانشگاه کشور شناخته شده و در معیار فعالیت های اجتماعی-اقتصادی رتبه سوم، در معیار وجهه بین المللی رتبه چهارم و در معیار آموزش رتبه هفتم را در بین کلیه دانشگاه های جامع کشور کسب نموده است. (لینک گزارش ISC)

 

مزایای تحصیل در دانشکده مدیریت و اقتصاد:

علاوه بر حمایت ها و پشتیبانی های مرسوم دانشگاه ها، دانشکده مدیریت و اقتصاد از فعالیت آموزشی و پژوهشی دانشجویان، حمایتهای زیر را به عمل می آورد:

1) کلیه دانشجویان علاقمند به فعالیت پژوهشی می توانند در پروژه های تحقیقاتی مراکز علم و فناوری که زیر نظر اعضای هیات علمی دانشکده انجام می شود همکاری نمایند و حق الزحمه پژوهشی کامل دریافت نمایند.

2) دانشجویان نخبه، علاقمند و حائز شرایط، جهت طی فرآیند استخدام به گزینش سپاه معرفی می شوند.

3) دانشجویانی که پایان نامه و رساله خود را به حل مسائل اولویت دار و کاربردی مطابق نقشه راه مصوب مراکز علم و فناوری دانشکده اختصاص دهند می توانند از حق الزحمه و یا بنا به مورد کسر خدمت و یا جایگزین خدمت نظام وظیفه برخوردار شوند.

4) با عنایت به وابستگی سازمانی این دانشگاه به سپاه پاسداران و حاکمیت کشور، کلیه موضوعات علمی مورد بحث در این دانشکده مسأله محور و کاربردی بوده و اثرات آن مستقیماً به محل کاربرد آن در سطوح محلی و کلان کشور می رسد.


آدرس: تهران - بزرگراه شهید بابایی - دانشگاه جامع امام حسین علیه‌السلام - پردیس مرکزی- دانشكده و پژوهشكده مدیریت و اقتصاد

تلفن: 77105823-021 رایانامه: ckm@ihu.ac.ir

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشگاه جامع امام حسین علیه‌السلام می باشد.